Pages

ගාල්ල காலி Galle

 


-------- Southern Province දකුණ தெற்கு 
Galle - ගාල්ල காலி





















බෙන්තොට ‎பெந்தொட்டை Benthota
බලපිටිය பலபிட்டிய Balapitiya
කරන්දෙණිය கரந்‎தெனிய Karandeniya
ඇල්පිටිය எல்பிடி Elpitiya
නියාගම நியாகம Niyagama
තවලම தவலம Thawalama
නෙළුව ‎நெழுவ Neluwa
නාගොඩ நா‎கொ‍டை Nagoda
බද්දේගම பத்‍தேகம Baddegama
වැලිවිටිය - දිවිතුර ‎வெலிவிடிய-திவிதுர Welivitiya-Divithura
අම්බලන්ගොඩ அம்பலாங்‎கொடை Ambalangoda
හික්කඩුව ஹிக்கடுவை Hikkaduwa
ගාල්ල කඩවත් සතර காலி கடவத் ஸதர(பிரதேச செயலகப் பிரிவு) Galle Four Gravets
බෝපෙ පෝද්දල ‍‎‍போ‍பே-‎பொத்தல Bope-Poddala
අක්මීමන அக்மீமண Akmeemana
යක්කලමුල්ල யக்கலமுல்ல Yakkalamulla
ඉමදූව இமதூவ Imaduwa
හබරාදුව ஹபராதூவ Habaraduwa
ගෝනාපිනුවල கோணப்பினுவல Gonapinuwala

Listen on Online Radio Box! Sooriyan FM Sooriyan FM


Listen on Online Radio Box! Siyatha FM Siyatha FM


Listen on Online Radio Box! Yes FMYes FM
---------------